Over ons

Kraaines bestaat uit een klein team van 2 personen. Op deze manier maken wij heerlijke traktaties voor alle gelegenheden, en voor ieder wat wils. Of je nu uit wil pakken met een verjaardag, of kerst op de stoep staat, onze traktaties maken overal een feest van! Voor iedere gelegenheid is er iets moois te maken, iets wat ook heerlijk smaakt. Wij gaan elke dag weer de uitdaging aan om jouw taartwens uit te laten komen. Onze originele creaties maken van elke bestelling weer een ware traktatie.


 

Ronel

Ontmoet de oprichtster van Kraaines, Ronel Kraaij. Na jaren oefenen en veel positieve reacties, maakt deze geboren Zuid-Afrikaanse met een passie voor bakken nu de heerlijkste taarten, die niemand kan weerstaan.


 

Esmay

Esmay Kraaij is de dochter van Ronel Kraaij, dit jaar hebben ze besloten om van een idee een echte onderneming te maken. Erg creatief, ze weet elke taart weer speciaal en persoonlijk te maken.


 

Afrikaanse Touch

Wat Kraaines nou zo bijzonder maakt is dat wij aan ons bedrijf een Afrikaanse touch geven. Ook verkopen we heerlijke Zuid-Afrikaanse traktaties die zeker het proberen waard zijn!


 

Vullingen

Je kan bij ons voor elke gelegenheid een taart bestellen, maar je kan natuurlijk ook zelf uit verschillende vullingen kiezen! De keuze bij ons is heel ruim. Ga je voor een slagroom met aardbeienjam-vulling, voor gele room, of bijvoorbeeld voor after-eight? Het kan allemaal! Klik hier en bekijk de heerlijke smaken. 

Kraaines is een kleine onderneming, die heerlijke taarten en cupcakes maakt. Kijk gerust even rond, en neem contact op als je vragen hebt. Wij hopen dat je je vermaakt op onze website. KvK-nummer: 63615215